ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παπασταθόπουλος: «Είμαστε αήττητοι…»

Παπασταθόπουλος: «Είμαστε αήττητοι…»

Καλή τακτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο αμυντικός του Θρύλου τόνισε, ακόμη, πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια και θα επιστρέψει σύντομα στις νίκες.

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Μανωλά, τόνισε πως είναι πολύ καλός παίκτης και πως ο Ολυμπιακός δούλεψε καλά αμυντικά και δεν απειλήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Για το αν είναι ικανοποιημένοι: «Σαν αποτέλεσμα, σύμφωνα με την εικόνα μας αφήνει ικανοποιημένους. Τακτικά ήμασταν καλά, αλλά επιθετικά δεν βγάλαμε κάτι. Εκεί χρειαζόμαστε βελτίωση. Όταν λέω επιθετικά εννοώ ότι η επίθεση ξεκινάει από την άμυνα. Το σύστημα μας βοηθήσει να είμαστε πολύ καλοί τακτικά και θα το βελτιώσουμε με το χρόνο».

Για τη συνεργασία με τον Μανωλά: «Ξέρουμε την ποιότητα του Μανωλά. Θα χρειαστεί μία περίοδο ώστε να βρεθεί στο επίπεδο που τον ξέρουμε. Ήταν πολύ καλός και μας βοήθησε πολύ. Αμυντικά δουλέψαμε πολύ και μας απείλησε ελάχιστα ο Παναθηναϊκός».

Για το αήττητο: «Το ότι είμαστε αήττητοι είναι κατόρθωμα. Δεν κοιτάμε τον δεύτερο ούτε τον τρίτο. Κοιτάμε τι κάνουμε εμείς. Με αυτό το σκεπτικό θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και θα γυρίσουμε στις νίκες».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ