ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν κρυβόμαστε μπροστά στις δυσκολίες, αλλά μην το παρακάνουμε

Δεν κρυβόμαστε μπροστά στις δυσκολίες, αλλά μην το παρακάνουμε
Book Small Mobile

Άλλο προβληματισμός, άλλο μηδενισμός. Αν στον Ολυμπιακό μηδενίζουμε, οι άλλοι ας διαλύσουν να… τελειώνουμε. Δεν κρυβόμαστε μπροστά στα λάθη, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας. Δεν είναι η ομάδα και σε καμιά βαθιά κρίση, να μην μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση. Μερικές προβληματικές εμφανίσεις σίγουρα δεν αφήνουν καλή γεύση και επηρεάζουν συνολικά την εικόνα της ομάδας, αλλά η δουλειά συνεχίζεται. Και μαζί η προσπάθεια για βελτίωση. Μιλάμε για τον Ολυμπιακό, τον πιο άρτια οργανωμένο και με εύρυθμη λειτουργία σύλλογο στη χώρα.

Σίγουρα κανείς στον Ολυμπιακό δεν σφυρίζει αδιάφορα, μπροστά στην εικόνα της ομάδας, στα τελευταία της ματς. Ωστόσο, οι άνθρωποι του Θρύλου διαχειρίζονται την κατάσταση με ηρεμία και όχι με… αναθέματα και «ποιος φταίει». Στον Ολυμπιακό ξέρουν πως είναι να δουλεύουν για να βελτιωθούν. Το έκαναν άριστα όταν η ομάδα δεν πήγε καλά τη σεζόν 2017-18 και τα αποτελέσματα τα είδαμε. Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε κατακόρυφα.

Αλλά ας μην πάμε μακριά. Εδώ, στο τώρα, ο ίδιος ο Μαρτίνς δουλεύει και καθημερινά προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Υπάρχουν ελαφρυντικά. Όχι δικαιολογίες, αυτές είναι για άλλους. Ελαφρυντικά όμως. Και πολλά μάλιστα. Η ατυχία με τον κορονοϊό, το Κόπα Άφρικα, οι τραυματισμοί. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις όλη σου την ομάδα, μπροστά στο Κόπα Άφρικα ας πούμε. Ούτε να ξέρει πως και πότε θα σε χτυπήσει ο κορονοϊός. Αλλά ο Ολυμπιακός παλεύει, προχωρά και συνεχίζει να δουλεύει, μπροστά σε όλες αυτές τις δυσκολίες…

Στόχος είναι η βελτίωση. Η επιστροφή παικτών θα βοηθήσει. Όπως και η διαχείριση από πλευράς Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός δεν παρατάει στόχο. Απλά τα πράγματα. Άλλο το να βάζεις προτεραιότητες και άλλο το να «παρατάς» στόχο. Και ο Θρύλος στη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό θα πάει, απλά, για την πρόκριση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ