ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Μπαμ» με Καρβάλιο, έρχεται και ο Κεϊτά!

«Μπαμ» με Καρβάλιο, έρχεται και ο Κεϊτά!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Θρύλο, ο οποίος φέρνει στην Αθήνα, την Πέμπτη (27/01) τους Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά! Αμφότεροι, αναμένονται στην χώρα μας στις 17:50, ώστε να υπογράψουν τα συμβόλαια τους με τον Ολυμπιακό, αποτελώντας δύο μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον 24χρονο επιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ και αναμένεται αύριο (27/01) στην χώρα μας, ώστε να κλείσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, η οποία αναμένεται να έχει τη μορφή κανονικής μεταγραφής και όχι δανεισμού, προσφέροντας μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο 24χρονος φέτος είχε 8 αγώνες με 2 γκολ. Αγωνίζεται ως οκτάρι και δεκάρι και μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα και έχει παίξει σε Πορτογαλία, Ισπανία και Αγγλία.

Επίσης, ο Ολυμπιακός έκανε δικό του και τον Ντιμπί Κεϊτά. Ένα σπουδαίο ταλέντο, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου βρίσκεται από το 2016 όταν και μεταγράφηκε εκεί από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Πρόκειται για 18χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος παίζει κυρίως αριστερό εξτρέμ και θεωρείται ένα δυνατό πρότζεκτ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει κι εκείνος καταγωγή από το Μάλι και έχει αποκτήσει ισπανική υπηκοότητα. Είναι άλλη μία περίπτωση ταλεντάρας που «κλείνει» ο Ολυμπιακός και αναμένεται και αυτός στην χώρα μας την Πέμπτη (27/01).

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Καρβάλιο στο Facebook.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ