ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άλλη μια μεγάλη συνεργασία για τον Ολυμπιακό! (photos)

Άλλη μια μεγάλη συνεργασία για τον Ολυμπιακό! (photos)
Book Small Mobile

Ο Ολυμπιακός βλέπει ΜΠΡΟΣΤΑ! Βλέπει πάντα στο μέλλον! Και δουλεύει τώρα. Στο παρόν. Για το «αύριο». Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε αποκλειστική συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας μέσω του προγράμματος «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)». Με γνώμονα το «αύριο», ο Θρύλος διευρύνει ποδοσφαιρικά τους ορίζοντές του και προχωρά σε συνεργασίες που φέρνουν εξέλιξη και προοπτική.

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί ξανά συνάπτοντας αποκλειστική συνεργασία με το πρόγραμμα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)».

Η συνεργασία αυτή έχει αποκλειστικό χαρακτήρα για την Ελλάδα και αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλους τομείς στο μέλλον.

Στην Ελλάδα ταξίδεψε για τον σκοπό αυτό ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του υπουργείου αθλητισμού, ο γενικός διευθυντής του προγράμματος του κ. Hisham Tashkandy, προκειμένου να συναντήσει τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

 

Ο κ. Hisham Tashkandy και η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Λίνα Σουλούκου, υπέγραψαν το Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνία έπαιξε ο συνεργάτης στην Ελλάδα του υπουργείου αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, κ. Βασίλης Παναγιωτάκης.

Το εγχείρημα ξεκίνησε ήδη με την παρουσία Σαουδάραβων ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

 

 

PHOTO GALLERY

Άλλη μια μεγάλη συνεργασία για τον Ολυμπιακό! (photos)
Άλλη μια μεγάλη συνεργασία για τον Ολυμπιακό! (photos)
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ