ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρτίνς: «Στόχος μας να μεγαλώνει ο Ολυμπιακός!»

Μαρτίνς: «Στόχος μας να μεγαλώνει ο Ολυμπιακός!»

Μια συνέντευξη από καρδιάς του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στο match programme του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, στην οποία ο Πορτογάλος τεχνικός δηλώνει πως είχε την αίσθηση πως θα είχε επιτυχία η παρουσία του στον Ολυμπιακό και πως είναι ευτυχισμένος που βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Ο Μαρτίνς, τόνισε επίσης πως θέλει κάθε μέρα να βελτιώνεται και να εξελίσσεται, και αυτό το καταφέρνει επειδή ο Ολυμπιακός του παρέχει όλες τις απαραίτητες συνθήκες. Τέλος, ανέφερε πως στόχος του είναι να μεγαλώνει συνεχώς ο Ολυμπιακός, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

«Στο επάγγελμά μας ποτέ δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει μια συνεργασία γιατί τα πράγματα μπορούν να πάνε άσχημα και αυτή να τελειώσει. Είχα όμως ειλικρινά την αίσθηση μέσα μου ότι θα είχαμε επιτυχία στον Ολυμπιακό, το πίστευα πολύ. Πόσο χρόνο θα έμενα ήταν δύσκολο να προβλέψω και δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι ότι είμαι καλά, είμαι ευτυχισμένος και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο.

Μαθαίνω καθημερινά και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω, είμαι πάντα σε εγρήγορση για να μαθαίνω και να εξελίσσομαι και ο Ολυμπιακός μου παρέχει τις συνθήκες που χρειάζομαι για να εξελιχθώ σαν προπονητής αλλά και σαν προσωπικότητα. η προσωπική εξέλιξη είναι μεγάλη με το πέρασμα τεσσάρων ετών και θέλουμε να κάνουμε περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα στον Ολυμπιακό για να μεγαλώνει συνεχώς σαν σύλλογος τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Αυτό είναι και ο μεγάλος στόχος μας. Να μεγαλώνει ο Ολυμπιακός, να αποκτά συνεχώς περισσότερους φιλάθλους, έχουμε πολλή δουλειά ακόμη να κάνουμε».

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ