ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος και Καραπαπάς για Σισέ! (photos)

Θρύλος και Καραπαπάς για Σισέ! (photos)

Όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια είναι περήφανη και πολύ χαρούμενη, για τη μεγάλη επιτυχία του Παπέ Σισέ στο Κόπα Άφρικα. Η κατάκτηση του τίτλου από τον Σενεγαλέζο είναι άλλη μια μεγάλη επιτυχία και για τον Σύλλογο, αφού ο Σισέ εδώ ανδρώθηκε και έλαμψε ποδοσφαιρικά!

Συγχαρητήρια έστειλε, βεβαίως και η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στον Θρύλο δεν έκρυψαν τη χαρά τους, για τη μεγάλη επιτυχία του Σισέ, ο οποίος κατέκτησε με την εθνική ομάδα της χώρας του το βαρύτιμο τρόπαιο και επιστρέφει στο Ρέντη θριαμβευτής!

Η ΠΑΕ πόσταρε στα social media για τον «βράχο», γράφοντας: «Συγχαρητήρια Παπέ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με την Εθνική Σενεγάλης! Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα!»

Δείτε:

 

 

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε ασχολίαστη τη μεγάλη επιτυχία του Σισέ. Είναι κοντά σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Έτσι και με τον Σενεγαλέζο άσο. Το μήνυμα του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, για τη μεγάλη επιτυχία του «βράχου» στο Κόπα Άφρικα:

«Ο ‘βράχος’ είναι ο νέος βασιλιάς της Αφρικής. Αδερφέ είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσένα. Ο κόσμος είναι δικός σου!», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς στα social media…

Οικογένεια. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια…

 

 

PHOTO GALLERY

Θρύλος και Καραπαπάς για Σισέ! (photos)
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ