ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μασούρας: «Θα δώσουμε το 100%. Έχουμε πιθανότητες»

Μασούρας: «Θα δώσουμε το 100%. Έχουμε πιθανότητες»

Για τα παιχνίδια με την Αταλάντα μίλησε ο Γιώργος Μασούρας στην κάμερα της Nova, όντας αισιόδοξος για την «μάχη» του Ολυμπιακού με την ομάδα του Γκασπερίνι.

Ο Έλληνας εξτρέμ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα του Ολυμπιακού και, αναφορικά με τα παιχνίδια με την Αταλάντα, δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν απέναντι τους μια πολύ καλή ομάδα, με επιθετικό στιλ και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Τόνισε, όμως, πως αυτά τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά και οι παίκτες του Θρύλου θα δώσουν το 100% για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι η Αταλάντα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι, τα τελευταία χρόνια, μια από τις καλύτερες ομάδες στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Έχουν ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Πολύ επιθετικό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλά, σε φυσική κατάσταση. Νομίζω από την πλευρά μας δεν έχουμε να δούμε κάτι άλλο. Έχουμε μόνο να δούμε την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.

Για όλους τους ποδοσφαιριστές αυτά τα παιχνίδια είναι κάτι ξεχωριστό. Θα δώσουμε το 100%, όπως κάνουμε πάντα. Νομίζω ότι έχουμε τις πιθανότητές μας, να προκριθούμε. Θα τις κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Είμαι πολύ αισιόδοξος γενικά, για την πορεία μας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ