ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Παπαπέτρου «σφυρίζει» το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Ο Παπαπέτρου «σφυρίζει» το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση στον δρόμο προς το 47ο πρωτάθλημά του δίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής, την Τετάρτη (2/3, 19:00).

Αυτή είναι η προτελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού πριν την έναρξη των πλέι-οφ και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, ώστε να μην απωλέσουν βαθμούς από το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν αποκτήσει για τον τίτλο.

Η ΚΕΔ όρισε τη διαιτητική ομάδα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου. Είχε πολύ καιρό να οριστεί ο διεθνής (Αθηνών) διαιτητής. 

Έχουν περάσει περισσότεροι από 13 μήνες από την προηγούμενη φορά που μπήκε καθώς ήταν VAR, με διαιτητή τον Τσαγκαράκη (Χανίων),  στις 24/01/21 στο παιχνίδι Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1.

Όμως, περισσότερος είναι ο καιρός που πέρασε από τότε που σφύριξε ματς των «ερυθρόλευκων», καθώς αυτό έγινε στις 20/12/20 Ολυμπιακός – Λάρισα 5-1. Νωρίτερα είδε διαιτητεύσει τα εξής παιχνίδια: 31/10/20 Ολυμπιακός – Απόλλων 2-0, 19/07/20 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0, 07/06/20 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1, 15/12/19 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-5.

Στο προαναφερόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα χρειάστηκε VAR για να διορθώσει ένα μεγάλο λάθος. Αναφερόμαστε στο «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Πασαλίδη στον Γκιλιέρμε...

Βοηθοί του θα είναι οι Μωυσιάδης (Γρεβενών) και Θανασιάς (Ηπείρου), με αναπληρωματικό διαιτητή τον Γκάμαρη, VAR τον Τσακαλίδη και AVAR τον Χριστάκογλου Χαλκιδικής και παρατηρητή διαιτησίας τον Μαυρόπουλο Μακεδονίας.

Περισσότερα σε λίγο...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ