ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άρης-Ολυμπιακός: Όρισε Τζοβάρα ο Κλάτενμπεργκ

Άρης-Ολυμπιακός: Όρισε Τζοβάρα ο Κλάτενμπεργκ

Ο διαιτητής που ενεπλάκη στη φάση-σκάνδαλο ακύρωσης του γκολ του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, η οποία μετατράπηκε σε γκολ του «δικεφάλου» του βορρά, Γιώργος Τζοβάρας, είναι εκείνος ο οποίος θα σφυρίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη. Για αυτό το λάθος ο Τζοβάρας τιμωρήθηκε τρεις αγωνιστικές, μετά μπήκε τρεις φορές ως τέταρτος (μεταξύ αυτών και στο ματς Βόλος-Ολυμπιακός). Μέχρι που ο Κλάτενμπεργκ τον ...ξεπάγωσε αφού τον έβαλε μια φορά VAR (Ιωνικός-Απόλλων 4-0) και την Πέμπτη (3/3) σφύριξε Ατρόμητος-Βόλος 2-1, εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής. Αρα, πήρε σερί ορισμό στο Αρης-Ολυμπιακός.

Την τρέχουσα σεζόν ο Τζοβάρας σφύριξε Απόλλων-Ολυμπιακός 0-0, όπου σωστά δεν έδωσε δήθεν πέναλτι του Μασούρα στον Φατιόν. Επίσης, ήταν VAR στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2, όπου συμφώνησε με το ανύπαρκτο πέναλτι του Ευαγγέλου σε χέρι στήριξης του Ρέαμπτσιουκ, αλλά και VAR του Καραντώνη στο ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-3.

Ο Τζοβάρας ορίζεται για τρίτη φορά να σφυρίξει παιχνίδι Άρη-Ολυμπιακού, ανεξαρτήτου έδρας. Στις 06/10/19 διαιτήτευσε Αρης – Ολυμπιακός 1-2 (6η αγωνιστική), όπου απέτυχε στον πειθαρχικό έλεγχο και χάρισε κάρτες σε παίκτες των γηπεδούχων, και στις 19/1/2020 Ολυμπιακός-Αρης 4-2 (19η αγωνιστική).

Βοηθοί του στο παιχνίδι της Κυριακής (6/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης) θα είναι οι Παπαδάκης (Ηρακλείου), Σινιοράκης (Χανίων), τέταρτος ο Τσέτσιλας (Γρεβενών), VAR ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και AVAR ο Νικολακάκης (Λασιθίου).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ