ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκεφτείτε άγχος η παραμύθα να πείσει για τις ομαδούλες που στηρίζει

Σκεφτείτε άγχος η παραμύθα να πείσει για τις ομαδούλες που στηρίζει

Λίγο κατανόηση ρε παιδιά. Λίγο κατανόηση παραπάνω… Σκεφτείτε άγχος η παραμύθα να πείσει για τις ομαδούλες που στηρίζει. Σκεφτείτε αγωνία και λαχτάρα που τραβάνε και αυτοί, να πρέπει να πείσουν αυτούς που τους διαβάζουν ότι ο «3 πρωταθλήματα» είναι ανώτερος του «47 πρωταθλήματα».

Σκεφτείτε τι αγωνία τραβάνε τα παιδιά, να πρέπει να γράφουν από μίσος πρώτα, μετά λόγω… αφεντικού και μετά λόγω… αγάπης για οποιαδήποτε ομάδα… Σκεφτείτε να είναι αναγκασμένοι να βάζουν πάνω από την ομάδα που αγαπούν, την ομάδα που τους πληρώνει, για να χτυπούν τον Θρύλο… Και να πείσουν ότι η ομάδα που τους πληρώνει είναι ανώτερη από τον Ολυμπιακό… Μη σου τύχει…

Για αυτό τον λόγο δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε να έχουμε κατανόηση. Όσο και αν γελάμε με αυτά που μας λένε για Ευρώπη, Νευροκόπι ή δεν ξέρουμε και εμείς τι άλλο. Όσο και αν γελάμε με τους τίτλους που μετρούν στα δάχτυλα, την ώρα που ο Ολυμπιακός χρειάζεται διαρκώς να μεγαλώνει την τροπαιοθήκη του, η οποία έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο πια… Μη σου τύχει να είσαι παραμυθατζής και να πρέπει να πείσεις τον κόσμο που σε διαβάζει, για το ότι η… γη είναι επίπεδη. Γιατί με αυτό ισοδυναμούν αυτά που μας λένε για τις ομαδούλες που υποστηρίζουν.

Είπαμε. Λίγο κατανόηση θα τη δείχνουμε. Γιατί είναι… «μη σου τύχει» η φάση, που λέμε…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ