ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εβδομάδα που αρχίζει και κλείνει με γλέντι στην έδρα του ΠΑΟ

Εβδομάδα που αρχίζει και κλείνει με γλέντι στην έδρα του ΠΑΟ

Μια εβδομάδα, η οποία αρχίζει και τελειώνει, με επικείμενο γλέντι στην έδρα του Παναθηναϊκού, δεν μπορεί παρά να είναι μια… καλή εβδομάδα. Δεν μπορεί παρά να είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ εβδομάδα, λέμε εμείς. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σήμερα στο μπάσκετ να «αλώσει» ξανά το ΟΑΚΑ και φυσικά μετράμε και αντίστροφα, για να πάμε και στη Λεωφόρο και να την «αλώσουμε» και αυτή.

Ο Ολυμπιακός έχει μια μοναδική ευκαιρία, αυτή την εβδομάδα. Να κλείσει στόματα σε όλα τα «πράσινα» επίπεδα, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Έκλεισε ξανά «πράσινα» στόματα, σε επίπεδο Ερασιτέχνη, σηκώνοντας άλλη μια κούπα, στο μπάσκετ Γυναικών και δείχνοντας ότι παραμένει αχτύπητος και σε επίπεδο ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η εβδομάδα που άρχισε δίνει το δικαίωμα στον Θρύλο να γράψει άλλες δύο νίκες απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να βγάζει γλώσσα, αλλά… μένει στα λόγια. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος μιλάει λίγο, μιλάει όταν χρειάζεται και πράττει πολλά. Νικάει. Παίρνει τίτλους. Πανηγυρίζει επιτυχίες και διακρίσεις. Μεγαλώνει την τροπαιοθήκη του.

Η ουσία είναι ότι μια εβδομάδα με δύο «αιώνια» ντέρμπι, είναι μια… καλή εβδομάδα. Και είναι στο χέρι του Ολυμπιακού, φυσικά, να επιβεβαιωθεί αυτό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ