ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τεράστια αποθέωση του Σρνα στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Τεράστια αποθέωση του Σρνα στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

«Μέλι» για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την στάση του για το φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός με την ομάδα του, τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στάζει ο Ντάριο Σρνα. Ο βετεράνος Κροάτης ποδοσφαιριστής και νυν στέλεχος της ουκρανικής ομάδας, μίλησε στην Αγγλία και την Daily Mail, για την εμπειρία της ομάδας του, στον Πειραιά, κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη για τον ηγέτη του Ολυμπιακού!

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και τον γιο του μόλις δύο ημέρες πριν και συμφωνήσαμε να γίνει το ματς. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στην Ουκρανία, οπότε έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον ιδιοκτήτη. Μας πρότεινε μάλιστα να μείνουμε εδώ για δύο μήνες, θα πληρώσει για όλα, θα μας παραχωρήσει το γήπεδο. Αρκετοί πρόεδροι και ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν αυτή την κατάσταση για να πάρουν τσάμπα παίκτες, αλλά εκείνος δεν το κάνει αυτό»!

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Έχω ζήσει περισσότερα χρόνια στην Ουκρανία παρά στην Κροατία (πήγε στην Σαχτάρ σε ηλικία 21 ετών και έμεινε εκεί για 15 χρόνια, κάνοντας ρεκόρ συμμετοχών με 536 και κατακτώντας 10 πρωταθλήματα).

Σήμερα, είμαι Ουκρανός. Είμαι περήφανος που ζω εκεί και είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω εκεί στο μέλλον. Οι Ουκρανοί είναι καταπληκτικοί άνθρωποι. Είναι θετικοί άνθρωποι. Δεν έχουν κάνει ποτέ κακό σε κανέναν.

Ξέρω πόσο υποφέρουν και θέλουν απλώς να ζήσουν ειρηνικά. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας και το επιτελείο του είναι όλοι ήρωες. Για μένα είναι ήδη νικητές, αλλά ας ελπίσουμε ότι αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει το συντομότερο δυνατό.

Η Σαχτάρ έχει χάσει το σπίτι της δύο φορές. Δεν θα βρείτε άλλη ομάδα που να έχει χάσει δύο σπίτια μέσα σε οκτώ χρόνια. Όταν χάσαμε την Ντονμπάς Αρένα, χάσαμε τους οπαδούς μας και την πόλη μας. Χάσαμε τα σπίτια μας.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν αρκεί μόνο να μιλάμε, πρέπει να βοηθήσουμε. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε τον επιτιθέμενο στην Ουκρανία. Γιατί η Ουκρανία δεν έχει πόλεμο εδώ και 44 μέρες. Εδώ και οκτώ χρόνια βρίσκεται σε πόλεμο. Χάνουμε πολλά και χρειαζόμαστε τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας, να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο. Όχι μόνο να μιλάμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ