ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πρώτο πήγε όπως έπρεπε

Το πρώτο πήγε όπως έπρεπε

Το πρώτο ‘clasico’ της εβδομάδας πήγε… όπως έπρεπε. Ακριβώς όπως έπρεπε. Έρχεται και το δεύτερο τώρα. Έρχεται και δεν αργεί. Τέσσερις μερούλες έχουν απομείνει. Η πρώτη επίσκεψη στην έδρα του Παναθηναϊκού έγινε και συνοδεύτηκε από… αγάπη. «Αιώνια», παντοτινή αγάπη. Ο Ολυμπιακός έκανε στο ΟΑΚΑ αυτό ακριβώς το οποίο έπρεπε να κάνει. Παραμένοντας σε διαδικασία ανάρρωσης, Σλούκας, Φαλ έχοντας χάσει προπονήσεις και ρυθμό, χωρίς Ζαν Σαρλ, πήγε στο ΟΑΚΑ και έκανε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ. Ο Θρύλος άνοιξε την αυλαία στην εβδομάδα των «αιώνιων» ντέρμπι με τον σωστό τρόπο. Και τώρα σειρά έχει η μπαλίτσα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πλησιάζει η Κυριακή και πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζεται προς την κατεύθυνση της Λεωφόρου. Μετατοπίζεται προς Αμπελοκήπους μεριά και εκεί θα παιχτεί η μεγάλη παράσταση της εβδομάδας. Το τι περιμένουμε είναι… δεδομένο. Το τι αναμένουμε, επίσης. Δεν συζητάμε φυσικά ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να πάει στη Λεωφόρο και να φύγει από εκεί νικητής. Να πάει στη Λεωφόρο και να επιβάλει ξανά τον νόμο της ανωτερότητάς του, στο γήπεδο. Δεν συζητάμε το αν ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από τον Παναθηναϊκό. Αν είναι πολύ καλύτερος από τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Πλέον όλη μας η σκέψη μετατοπίζεται στη Λεωφόρο. Εκεί όπου έχουμε γράψει χρυσές σελίδες δόξας, χρυσές σελίδες νικών και θριάμβων. Ο Ολυμπιακός, σε όλα τα επίπεδα, είναι ένας διαρκώς κινούμενος οργανισμός και κάθε μέρα έχει και διαφορετικό στόχο. Και τώρα ο στόχος είναι ένας: Η άλωση της Λεωφόρου. Ξανά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ