ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μόνο το Κύπελλο στο μυαλό!

Μόνο το Κύπελλο στο μυαλό!

Τη δυνατότητα να προχωρήσει μέχρι τέλους και στο Κύπελλο και να κάνει το νταμπλ, το πολυπόθητο νταμπλ, έχει άμεσα ο Ολυμπιακός. Ο οποίος μπροστά του βλέπει μόνο τον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός προχωράει άμεσα μπροστά και δεν έχει χρόνο να χάσει, έχει Τούμπα μπροστά. Και εκεί οφείλει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του, για να καταφέρει να φύγει με το αποτέλεσμα το οποίο θέλει, ώστε να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση, στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι οι στόχοι του ολοένα και αυξάνονται. Ολοένα και διατηρούνται ζωντανοί και ο ίδιος ολοένα και τους κυνηγά. Ο Θρύλος δεν αρκείται στο πρωτάθλημα. Και έχει μοναδική ευκαιρία να κλείσει στόματα, περνώντας… πάνω από τον ΠΑΟΚ και δείχνοντας στους «απέναντι» ότι αδίκως τον απαξιώνουν, με τον τρόπο που το κάνουν…

Μα, καλά; Δεν έμαθαν ακόμη να μην το πράττουν; Δεν έχουν μάθει ακόμη να μην αμφισβητούν τον Ολυμπιακό, όταν εκείνος περνά μια δύσκολη περίοδο; Δεν έχουν μάθει, χρόνια τώρα, ότι τα βρίσκουν μπροστά τους;! Πάλι θα τα βρουν. Με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο τα έχουν βρει χρόνια τώρα, κατά τη διάρκεια των οποίων προσπαθούσαν να σταματήσουν με «εξυγίανση» τον Θρύλο…

Τα λέμε στη φιέστα και μετά στους πανηγυρισμούς για το νταμπλ. Τώρα μόνο το Κύπελλο στο μυαλό και μετά επανερχόμαστε για να τελειώσουμε τη δουλειά στη Σούπερ Λιγκ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ