ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: Σενάριο για Ντεσπόντοφ από Βουλγαρία! (videos/photo)

Ολυμπιακός: Σενάριο για Ντεσπόντοφ από Βουλγαρία! (videos/photo)

Το όνομα του Κίριλ Ντεσπόντοφ επανέρχεται στο προσκήνιο, για τον Ολυμπιακό! Γράφουν στη γειτονική χώρα, για τον 25χρονο εξαιρετικό εξτρέμ της Λουντογκόρετς. Ο Βούλγαρος δημοσιογράφος Μετόντι Σουμάνοφ (guardian, four four two, sky sports, revista Panenka κ.ά.) επαναφέρει στο προσκήνιο μέσω της εφημερίδας Tema Sport, το όνομα του Ντεσπόντοφ για τον Ολυμπιακό.

Το report του Σουμάνοφ αναφέρει πως «ο Ολυμπιακός έχει το βλέμμα του στραμμένο στον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος είχε φανταστική απόδοση απέναντι στους ‘γίγαντες’ από την Ελλάδα, στα προκριματικά του Champions League αυτής της σεζόν (ρεπορτάζ της εφημερίδας Tema Sport)».

 

 

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ντεσπόντοφ, εκτός από τη φανέλα της Λουντογκόρετς έχει φορέσει και εκείνες των Λίτεξ Λόβετ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Κάλιαρι, Στουρμ Γκρατς. Ο 25χρονος διεθνής Βούλγαρος παίζει κυρίως στα άκρα (κυρίως δεξιά) ενώ μπορεί να παίξει και πέριξ της περιοχής.

Μένει να φανεί εάν η ομάδα του Πειραιά ασχολείται σοβαρά με το θέμα, ή αν το σενάριο της Tema Sport, το οποίο μεταφέρει ο Μετόντι Σουμάνοβ, είναι απλώς αυτό… Ένα σενάριο.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ