ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστρέφει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Γκοντίνιο!

Επιστρέφει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Γκοντίνιο!

Γνώριμη η διαιτητική φιγούρα του ματς της Τετάρτης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Επιστρέφει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Γκοντίνιο! Ήταν διαιτητής ξανά σε στην Τούμπα, στο φετινό 1-1 της κανονικής περιόδου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Βοηθοί του θα είναι οι Ρουί Τεϊσέιρα και Αντρέ Κάμπος, ενώ στο VAR θα είναι ο Ούγκο Μιγκέλ, όλοι τους Πορτογάλοι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Ζαμπάλας και βοηθός στο VAR ο Δημήτρης Σαμοΐλης.

Ο 36χρονος διαιτητής της δεύτερης κατηγορίας έχει εμπειρία από παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, καθώς σφύριξε αυτό της 20ής αγωνιστικής της κανονικής περιόδου (1-1). Μπορεί σε αυτό να μην έδωσε δικαιώματα, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με το Αρης-ΠΑΟΚ 1-0 για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Κάποιες φάσεις από το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 είναι οι εξής:

57': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε το χέρι του στο πρόσωπο του Ρεαμτσουκ, επίσης στην συνέχεια της φάσης έγινε ξανά φάουλ στον Τικίνιο που και πάλι δεν το σφύριξε.

90': Υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Σίντκλεϊ, όμως έκρινε ότι δεν υπήρχε πρόθεση. Η μπάλα πήγε στο χέρι του Σίντκλεϊ μετά από εκτροπή, αφού πρώτα χτύπησε στο πόδι του μετά από σέντρα του Αγκιμπού Καμαρά. Η φάση είναι παρόμοια με το πέναλτι που έδωσε ο Φωτιάς στον ΠΑΟΚ, στο ματς με τον ΟΦΗ, όπου το 0-1 έγινε 1-0! Αν ήταν για τον ΠΑΟΚ, μπορεί να φώναζε ως... αδικημένος!

Διεθνής στο VAR

Ο 45χρονος Ούγκο Μιγκέλ, ο οποίος ορίστηκε στο VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ήταν και στο προηγούμενο ματς του Γκοντίνιο στην Τούμπα αλλά όχι στο «Κλεάνθης Βικελίδης), δεν είναι πλέον διεθνής διαιτητής (σ.σ. είχε γίνει το 2013), όμως παρέμεινε διεθνής στο VAR. Την τρέχουσα σεζόν διαιτήτευσε εννέα ματς του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, όπου είναι διαιτητής από το 2006 και σφύριξε συνολικά 212 αγώνες.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ