ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρωτάθλημα στην Τούμπα Θρύλε ολέ, ΟΛΕ!

Πρωτάθλημα στην Τούμπα Θρύλε ολέ, ΟΛΕ!
Book Small Mobile

Φύγαμε! Νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ και… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά! Σέντρα στις 19:00. Ακόμη και με ισοπαλία, ο Ολυμπιακός στέφεται πρωταθλητής για τη σεζόν 2021-22 και αφήνει τους αμφισβητίες του και πρώτο τον άτιτλο ΠΑΟΚ, να βλέπουν την πλάτη του! Αλλά του Ολυμπιακού… δεν του κάνει η ισοπαλία. Δεν πηγαίνει στην Τούμπα για να πάρει… ισοπαλία. Πηγαίνει πρώτα για να πάρει νίκη και μετά για να πάρει τίτλο! Για να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, σωστό τακτικά, αποτελεσματικό και να φύγει νικητής και κυρίαρχος, από την έδρα εκείνου που τον αμφισβητεί. Νικητής και… πρωταθλητής!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μιλάμε για ένα, ούτως ή άλλως σημαντικό. Και ουσιώδες. Αλλά το αποψινό ματς είναι κάτι περισσότερο και από αυτό! Το να σηκώσει πρωτάθλημα στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός, είναι ίσως η πιο πειστική απάντηση, την οποία μπορεί να δώσει. Πρωτίστως στον εαυτό του. Και μετά στους αμφισβητίες του.

Αγωνιστικά θα εξετάσουμε αργότερα, αλλά σε ό,τι αφορά την άμυνα, για την οποία συζητούσαμε, το Σωκράτης-Μπα πλέον μοιάζει να έχει «κλειδώσει». Αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε διεξοδικά. Προς το παρόν ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ