ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θέμα Ονιεκουρού-Γαλατά ανοίγουν ξανά οι Τούρκοι

Θέμα Ονιεκουρού-Γαλατά ανοίγουν ξανά οι Τούρκοι

Ο Χένρι Ονιεκουρού δεν κατάφερε να πείσει, με την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Αν και δαπανήθηκαν πολλά χρήματα, για να έρθει στο λιμάνι, από την Τουρκία ουσιαστικά (αν και από τη Μονακό τον πήρε ο Θρύλος, στην Τουρκία έπαιζε σταθερά), ο Νιγηριανός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, τη σεζόν που πέρασε και κινήθηκε σε ρηχά νερά.. Και έτσι, τα σενάρια γύρω μία πιθανή αποχώρησή του, από τον Ολυμπιακό, παίζουν έντονα και αρκετά συχνά. Ειδικά αυτά από την Τουρκία, όπου ο παίκτης αγωνιζόταν. Και όπως αναφέρουν οι γείτονες, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ολυμπιακός επιθυμούν οι δρόμοι τους να χωρίσουν, με αποτέλεσμα η Γαλατασαράι να… καραδοκεί.

Ο 24χρονος φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας από την Τουρκία, η οποία δείχνει να…. Ψάχνεται για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή εκεί. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «goal.com», αλλά και η ιστοσελίδα «turkiyegazetesi», το θέμα είναι πολύ ενεργό για τη Γαλατά, ενώ το προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα. Αναφέρουν, χαρακτηριστικά, πως ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» να δώσει τον παίκτη, αλλά και πως ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει να πάρει μεταγραφή στη Γαλατά.

Μένει να φανεί αν το σενάριο έχει βάση και αν «παίζει» η επιστροφή του Ονιεκουρού στην Τουρκία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ