Τα βρήκε με Βρσάλικο ο Θρύλος!
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Σίμε Βρσάλικο, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν τόσο πολύ το θέμα που τα βρήκαν με τον Κροάτη δεξιό μπακ για διετές συμβόλαιο!
Ο Κροάτης δεξιός μπακ προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι θα τη φοράει για την επόμενη διετία, μιας και ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία. Μία συμφωνία που το μόνο που μένει είναι να έρθει ξανά στην Ελλάδα για τις υπογραφές!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πήρε πάνω του και αυτό φαίνεται και από την εξέλιξη που έχουν οι διαπραγματεύσεις. Παίκτης με σπουδαίες παραστάσεις και με χρηματιστηριακή αξία που έφτασε και τα 25 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα, είναι τόσο προχωρημένο το θέμα που ο Βρσάλικο που θα προλάβει ένα μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Λογικά δεν θα πάει από την αρχή (αναχωρεί στις 22 Ιουνίου η αποστολή του Θρύλου), αλλά μόλις έρθει στην Ελλάδα και ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ακολούθως θα ταξιδέψει και για την Αυστρία, για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς!
*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Twitter.









