ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βαδίζει σε καλό δρόμο

Βαδίζει σε καλό δρόμο

Στο 1-1 με την Σλάβια Πράγας, στο πιο δυνατό ως τώρα φιλικό έμεινε ο Ολυμπιακός. Θέλει δουλειά ακόμα, αλλά δείχνει να είναι σε καλό δρόμο. Σκόραρε ο Ρέαμπτσιουκ στο 34', είχε ακυρωθέν γκολ με τον Μασούρα και αρκετές καλές στιγμές. Ισοφάρισε με Ούσου (και κόντρα) στο 43’ η Σλάβια Πράγας. Επόμενο φιλικό, την Παρασκευή (1/7) με την Αρμίνια Μπίλεφελντ (16:30).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με σχηματισμό 4-3-3 και τον Αγκιμπού Καμαρά ξανά στο «8» και δοκίμασε να πιέσει ψηλά, δυσκολεύονται πολύ την Σλάβια Πράγας. Βέβαια, το ίδιο έγινε και από την ανάποδη. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 3’ με το πλασέ του Κούντε, αλλά απέκρουσε ο Μαντούς. Το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο, αλλά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν καλή. Στο 15’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Μασούρας έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Αγκιμπού Καμαρά, αλλά εκείνος δεν πλάσαρε καλά και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 28’ το βολέ του Εμβιλά κατέληξε ψηλά άουτ, ενώ στο 32’ ο Ολυμπιακός είχε ακυρωθέν γκολ: Ο Ελ Αραμπί έκανε υπέροχη κάθετη στην πλάτη της άμυνας, ο Μασούρας πλάσαρε ωραία αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ. Ακολούθησε φάση για την Σλάβια με την κεφαλιά του Τραορέ που μπλόκαρε ο Τζολάκης και στο 34’ ήρθε το 1-0: Ο Κούντε έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Μαντούς και στην επαναφορά ο Ρέαμπτσιουκ πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία. Στο 40’ ο Τζολάκης ήταν σε ετοιμότητα στο σουτ του Μόουζες, όμως στο 43’ η μπάλα κόντραρε στον Κούντε από το σουτ του Ούσου και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού για το 1-1. Σκορ που ήταν και εκείνο στο πρώτο ημίχρονο.

Με την εκκίνηση του β’ ημιχρόνου, ο Μαρτίνς έβαλε Ανδρούτσο, Σισέ και Καρβάλιο, ενώ στο 61’ έκανε άλλες 10 αλλαγές, αφήνοντας μόνο τον Τζολάκη. Το ντεμπούτο τους έκαναν και ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Το παιχνίδι δεν είχε τόσο καλό ρυθμό, αλλά ο Ολυμπιακός είχε τις σπουδαιότερες ευκαιρίες. Στο 52’ ο Καρβάλιο έκανε υπέροχο κοντρόλ και πάσα προς τον Μασούρα, με τον Έλληνα εξτρέμ να κάνει το κοντινό πλασέ και τον Μαντούς να αποκρούει, σωτήρια, με τα πόδια. Επίσης, στο 63’ ο Καρβάλιο σέντραρε από δεξιά, ο Ζινκερνάγκελ έκανε κεφαλιά-πάσα και ο Τικίνιο έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω (κόρνερ). Η Σλάβια απείλησε στο 81’ με το πλασέ του Έβερτον αλλά ήταν σε ετοιμότητα ο Τζολάκης και μπλόκαρε σταθερά. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με αυτό το 1-1, με τον Ολυμπιακό να απειλεί και στο 87’ με το σουτ του Ανδρούτσου.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Άβιλα (46’ Ανδρούτσος), Μανωλάς (61’ Παπαδόπουλος), Μπαγκαλιάνης (46’ Σισέ), Ρέαμπτσιουκ (61’ Κούτρης), Εμβιλά (61’ Κανέ), Κούντε (61’ Μπουχαλάκης), Αγκιμπού Καμαρά (61’ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Ραντζέλοβιτς (46’ Καρβάλιο), Μασούρας (61’ Ζινκερνάγκελ), Ελ Αραμπί (61’ Τικίνιο).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ