ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε τα 10 εκατομμύρια της ΑΜΚ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε τα 10 εκατομμύρια της ΑΜΚ

Η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, είναι από χθες και τυπικά ολοκληρωμένη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε τα 10 εκατομμύρια της ΑΜΚ και φυσικά αυτή η υπόθεση κλείνει, με τον Ολυμπιακό να τονώνει τα οικονομικά του, δια χειρός του ηγέτη και Προέδρο του. Τυπικό, αλλά και εξίσου ουσιαστικό, το τελευταίο σκέλος της υπόθεσης. Και ο ηγέτης του Θρύλου συνεχίζει εμπράκτως να μεγαλώνει την ομάδα.

Η ΑΜΚ ήταν προγραμματισμένη από τις 31 Ιανουαρίου, αποφασίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου, εγκρίθηκε στις 23 Μαρτίου και υλοποιήθηκε πλέον και τυπικά! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης την υλοποίησε και τυπικά την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, καταθέτοντας τα χρήματα, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και ενημερώνοντας σχετικά το ΓΕΜΗ.

Ο Πρόεδρος και ηγέτης του Θρύλου δεν κατέχει απλά έναν… τίτλο. Είναι παρών, βγαίνει μπροστά, δουλεύει καθημερινά, για το καλό της ομάδας. Βάζει τα χρήματά του σε αυτή, προκειμένου να έχει την άνεση που απαιτείται να δουλεύει και να μπορεί εκείνη, από εκεί και πέρα, να είναι αυτάρκης και να προχωρά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ