ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τεστ ετοιμότητας, για ΟΛΗ την ομάδα!

Τεστ ετοιμότητας, για ΟΛΗ την ομάδα!

Πολύ σημαντικό είναι και το αποψινό φιλικό του Ολυμπιακού, απέναντι στον Άρη. Η ομάδα του Πειραιά ξέρει καλά πως τα χρονικά περιθώρια πλέον στενεύουν και πως πρέπει σε ελάχιστες ημέρες να εμφανιστεί έτοιμη και ικανή για πρόκριση, απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Και απέναντι στον Άρη (21:00) ο Ολυμπιακός φουλάρει για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του, ενόψει Μακάμπι. Το ματς είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο φαντάζει, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητα όλης της ομάδας του και όχι μόνο των βασικών.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μαρτίνς απόψε δεν κάνει αγγαρεία. Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο χαλάρωσης, πια, σε κανένα επίπεδο. Η σεζόν άρχισε ήδη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τεστάρει ΟΛΗ την ομάδα του. Το βάθος και το εύρος του ρόστερ του. Και πρέπει όλοι να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών. Πάμε να θυμηθούμε την αποστολή:

Ανδρούτσος, Άβιλα, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Χασάν, Αμπ. Καμαρά, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ