ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρτίνς: «Άλλο ματς στο Καραϊσκάκη»

Μαρτίνς: «Άλλο ματς στο Καραϊσκάκη»

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να φεύγει αλύγιστη, από τη Χάιφα, μετά το 1-1 με τη Μακάμπι. Αν και δεν έβγαλε την καλύτερη εικόνα του, ο Ολυμπιακός κρατά το αποτέλεσμα κα προχωρά. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε το 1-1 στη Χάιφα και μίλησε και για τη ρεβάνς, στον Ναό, σε μία εβδομάδα.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Αναλυτικά όσα είπε:

Πάντα πίστευα και πάντα δήλωνα ότι ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίζαμε σήμερα (σ.σ. χθες Τετάρτη) είναι ένας καλός αντίπαλος. Καλά οργανωμένος, με ποιότητα. Ο οποίος θα μας δυσκόλευε και θα μας πίεζε αρκετά, στο παιχνίδι. Αυτό και έγινε. Πέραν αυτού μας δυσκόλεψαν και οι καιρικές συνθήκες. Παίξαμε σε συνθήκες πολύ υψηλής υγρασίας. Κάτι το οποίο μας κόστισε αρκετά σε δυνάμεις. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε αυτές τις συνθήκες. Και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας. Όλα αυτά επηρέασαν την απόδοσή μας και είναι κάτι που το περιμέναμε. Ξέραμε πως όλα αυτά θα συμβούν.

Με αυτή την έννοια, το 1-1 μπορούμε να πούμε πως δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Μπορούμε να πούμε πως αφήνει ανοικτά τα πράγματα, για το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Σε καιρικές συνθήκες που έχουμε συνηθίσει, με τον κόσμο στο πλευρό μας. Ένας τελείως διαφορετικό ματς, όπου θα έχουμε όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος μας.

Θέλουμε να κρατήσουμε το αγωνιστικό πνεύμα και την οργάνωση, την καλή συνοχή και οργάνωση, την οποία δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιώσουμε πάρα πολύ την πίεση που δεν ασκήσαμε σήμερα στον αντίπαλό μας. Ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να παίζει έτσι. Να αφήνει τόσο πολύ χώρο στον αντίπαλο. Κάτι το οποίο δεν κάναμε καλά και κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε.

Δείτε το βίντεο:

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ