ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν ο Κορμπεράν είχε αποθεώσει τον Ιμπαγάσα!

Όταν ο Κορμπεράν είχε αποθεώσει τον Ιμπαγάσα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν μετά από τα τέσσερα χρόνια από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Κάρλος Κορμπεράν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων».

Ο 39χρονος τεχνικός αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας την Πέμπτη (04/08) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός της Χάντερσφιλντ, αφού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Θρύλου θα συνεργάζεται πλέον και με έναν παλιό του γνώριμο. Συγκεκριμένα, με τον προπονητή του Ολυμπιακού Β', Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον οποίο βρίσκονταν μαζί στη Βιγιαρεάλ. Ο ένας ως βοηθός του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο και ο άλλος ως ποδοσφαιριστής.

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά κάλα στην παρουσία από το «κίτρινο υποβρύχιο», με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού να συμπεριλαμβάνει τον 45χρονο πρώην άσο του Ολυμπιακού στη αρθρογραφία του στο The Coaches Voices, αποθεώνοντας τον για την ποδοσφαιρική του καριέρα και ποιότητα.

Αναλυτικά, έγραψε: «Ήμουν στη Βιγιαρεάλ για έξι σεζόν, οι τρεις εξ αυτών στην πρώτη ομάδα, στο τεχνικό επιτελείο του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο.

Από αυτή την εμπειρία θυμάμαι τους εξαιρετικούς παίκτες που με βοήθησαν να αναπτυχθώ με κάθε προπόνηση που έκαναν. Πάντα θα θυμάμαι πόσο εύκολο ήταν για τον Αριέλ Ιμπαγάσα να κοντρολάρει τον ρυθμό στις ασκήσεις. Πώς ο Πίρες άλλαζε μετά βίας την τοποθέτησή του για να βρει μία πάσα», ανέφερε για τον Ιμπαγάσα ο νέος προπονητής του Θρύλου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ