ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ενρίκες: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα, σας ευχαριστώ» (video)

Ενρίκες: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα, σας ευχαριστώ» (video)

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πλέον σελίδα και προχωράει μπροστά σε νέες προκλήσεις με νέα πρόσωπα στην τεχνική ηγεσία.

Όμως, ο άμεσος συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόντιο Ενρίκες, με τον οποίο έζησε μεγάλες στιγμές στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και δημιουργώντας ένα τρομερό σύνολο που μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο, δεν ξέχασε τους πρωταθλητές Ελλάδας και τον λαό τους.

Ο Ενρίκες και έστειλε ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης, προς τον κόσμο του Θρύλου για όλα όσα έζησε στην χώρα μας, με ένα βίντεο από στιγμές της θητείας του στην ομάδα του Λιμανιού.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι! Τα έδωσα όλα και απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο σε αυτά τα τέσσερα χρόνια! Αυτό που νιώθω είναι ευγνωμοσύνη! Για τις μεγάλες νίκες, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ως οικογένεια, για τους ανθρώπους, την καθημερινότητα στο Ρέντη, το γεμάτο Καραϊσκάκη, το καθοριστικά γκολ στην εκπνοή των αγώνων, τις ευρωπαϊκές βραδιές… τα πάντα!

Σας ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά που μοιράστηκε αυτό το απίστευτο ταξίδι μαζί μου. Η οικογένεια μου και εγώ νιώθουμε την Ελλάδα σπίτι μας. Θα επιστρέψουμε, θα τα πούμε κάποια στιγμή.

Αυτές τις τελευταίες μέρες ήμουν γεμάτος αγάπη, στοργής και σεβασμό από πολλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Σας ευχαριστώ όλους».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ