ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βάις: «Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Βάις: «Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Ο Βλάντιμιρ Βάις είναι αισιόδοξος για τη ρεβάνς της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (11/08, 21:30) για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με 3-0 απέναντι στη Σκάλιτσα, για το πρωτάθλημα Σλοβακίας.

Συγκρεκριμένα, ο τεχνικός των Σλόβαν, τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι το ίδιο άνετος όπως πέρυσι και ότι η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση στα play-off της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης με την  βοήθεια του κόσμου της.

Πάραλληλα, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Αλεξάνταρ Τσάβριτς, ο οποίος είχε μια ελαφριά διάσειση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ανυπομονούμε για την Πέμπτη. Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που δεν είναι το ίδιο άνετος όπως στο πρώτο παιχνίδι την περασμένη χρονιά. Πιστεύω ότι θα προετοιμαστούμε πολύ καλά και θα παλέψουμε για την πρόκριση, για αυτό και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Ο Τσάβριτς είχε μια ελαφριά διάσειση, δεν μπορούσε να δει καλά και για αυτό τον αντικατέστησα, όχι λόγω της εμφάνισής του. Πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις…».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ