ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτοιμος για «διπλό» και βήμα πρόκρισης στην Κύπρο!

Έτοιμος για «διπλό» και βήμα πρόκρισης στην Κύπρο!

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. «Διπλό» στην Κύπρο και βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Τίποτε άλλο για τον Ολυμπιακό, που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Λεμεσού απόψε (18/8, 20:00) στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στοχεύουν στη νίκη που θα απλοποιήσει την υπόθεση πρόκριση ενόψει και της ρεβάνς, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ακριβώς μία εβδομάδα από τώρα (25/8), στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σίγουρα, τα ματς κόντρα στους πρωταθλητές Κύπρου θα έχουν δυσκολίες, ωστόσο ο Θρύλος έχει καλύτερο σύνολο και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Βέβαια, αυτό πρέπει να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ της Λευκωσίας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα έχει πάνω από 2.000 οπαδούς στο πλευρό του, μιας και εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Φυσικά, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Κάρλος Κομπεράν, ωστόσο οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οφείλουν να επιβεβαιώσουν τα λόγια του προπονητή τους περί νοοτροπίας νικητή και μεγάλης ομάδας, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει αυτό που θέλει. Το «διπλό» και τίποτε άλλο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Άλλωστε, είναι κάτι που χρωσταέι και στον κόσμο του...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ