ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πλάνο Κορμπεράν για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το πλάνο Κορμπεράν για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κάθε αρχή και δύσκολη. Αυτό σκέφτονται τις τελευταίες μέρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, τόσο ο Κάρλος Κορμπεράν όσο και οι συνεργάτες του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Είναι γεγονός ότι η σεζόν ξεκίνησε με ζόρια κι αναποδιές, αλλά σε αυτό το νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δείξουν από την αρχή τα δόντια τους…

Πρώτο και βασικότερο ζητούμενο είναι οι νίκες. Το… θέαμα μπορεί να περιμένει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους δύο εντός έδρας παιχνίδια και οφείλουν να τα πάρουν, έστω και με ένα γκολ διαφορά.

Είναι λογικό η ομάδα να μην έχει φτάσει ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα, υπό τις οδηγίες του Κορμπεράν, αλλά αυτό θα συμβεί μέσα από τα επόμενα παιχνίδια. Μέχρι τότε, είναι πολύ σημαντικό το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, να καταλήξει σε έναν κορμό ενδεκάδας, που θα μπει στο γήπεδο με την απαιτούμενη χημεία και στόχο τη βελτίωση από αγώνα σε αγώνα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται να αντιμετωπίσει τα δύο παιχνίδια που έρχονται. Το αποψινό (21/8, 22:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι εκείνο της Πέμπτης (25/08, 22:00) με τον Απόλλων Λεμεσού, στην κρίσιμη ρεβάνς των play-off του Europa League. Το βασικό κοινό σημείο των δύο αγώνων είναι το «Γ. Καραϊσκάκης», με τον κόσμο να παίζει όπως πάντα το δικό του ρόλο από την εξέδρα.

Πάντως, μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να μετρήσουμε και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες μέρες. Ο Κάρλος Κορμπεράν, δεν αναμένεται να πάει σε εκπλήξεις για την ενδεκάδα. Όχι μεγάλες τουλάχιστον, αν και καλό θα είναι να περιμένουμε τις τελικές του απόφασεις.

Απόψε, λοιπόν, αναμένεται να δούμε τους «ερυθρόλευκους» σε διάταξη 4-2-3-1 και τους περισσότερους από τους «11» που παρατάχθηκαν στην Κύπρο, με μόνη εξαίρεση τον Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης άσος θα προφυλαχθεί, ώστε γίνει η διαχείριση του προβλήματος, που αποκόμισε από το ματς στην Κύπρο, με σκοπό να είναι 100% έτοιμος στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού, την Πέμπτη (25/8, 22:00).

Πιθανολογείται πως θα υπάρξουν 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους Μανωλά, Μπουχαλάκη, Αγκιμπού και Μασούρα να διεκδικούν μία θέση σε αυτό.

Πάντως, έχει μεγάλη σημασία το ξεκίνημα με το… δεξί για τον Κάρλος Κορμπεράν, αλλά και η όσο το δυνατόν πιο άμεση και ομαλή ένταξη των νέων παικτών, όπως του Ντε Λα Φουέντε στην ενδεκάδα, καθώς στο ρόστερ υπάρχει περίσσευμα από βάθος και ποιότητα. 

Ωστόσο, για να λειτουργήσουν όλα καλά, πάνω απ’ όλα θα πρέπει να αποκτήσει η ομάδα συνοχή και αποφασιστικότητα μέσα από τα επόμενα παιχνίδια της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ