ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κέρδισε ηρεμία, έχει μεγάλα περιθώρια

Κέρδισε ηρεμία, έχει μεγάλα περιθώρια

Η… δουλειά έγινε! Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, σε αντίθεση με πέρσι όπου γκέλαρε (0-0) εντός έδρας με τον Ατρόμητο.

Είναι αυτό το δεδομένο, το οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει, όταν τίθεται απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα από την Ελλάδα. Το να νικά και άνετα, δεν σημαίνει ότι θα το πετυχαίνει πάντα, αλλά με αυτή την αξίωση μπαίνει στο γήπεδο, να είναι εκείνος που θα πανηγυρίζει στο τέλος.

Η χθεσινή νίκη δεν είναι αρκετή για να «κρύψει» τις αδυναμίες του Θρύλου. Στον Ολυμπιακό δεν πρέπει ποτέ να… κρύβουν τα προβλήματα και πρέπει πάντα να τα κοιτούν και να τα διορθώνουν, με σωστές κινήσεις, οι οποίες πάντοτε θα βελτιώνουν την ποιότητα της ομάδας.

Η ομάδα έδειξε και χθες ότι έχει θέματα, έχει πολλά να διορθώσει ακόμη και το γνωρίζει πρώτος ο Κάρλος Κορμπεράν. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερη δουλειά και ποιοτικές μεταγραφές.

Πάντως, Κάρλος Κορμπεράν και οι ποδοσφαιριστές του κέρδισαν το δικαίωμα να προετοιμαστούν για την κρίσιμη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Ναό, που ακολουθεί, την Πέμπτη στις 22:00, με λίγη περισσότερη… ηρεμία, όντας υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν ακόμα πιο βελτιωμένοι και αποτελεσματικοί προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ