ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παρωδία! Ξαναγίνεται η κλήρωση του Κυπέλλου!

Παρωδία! Ξαναγίνεται η κλήρωση του Κυπέλλου!

Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό... Το βαρέλι δεν έχει πάτο... Όλα πρέπει να τα περιμένεις από δαύτους! Η ανικανότητα της ΕΠΟ της «εξυγιάνσης» να κάνει απλά πράγματα φαίνεται από χιλιόμετρα και αυτό αποδεικνύεται φυσικά από τα πεπραγμένα της. Ποια είναι αυτά; Μία κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου τα έκανε όλα μπάχαλο για άλλη μια φορά, όπως το συνηθίζει... Τι έκανε; Έβαλε λάθος σωματείο στην κλήρωση της πρώτης φάσης και θα την ξανακάνει, όπως υποστηρίζει!

Γελάνε και οι πέτρες...

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Κατά τη διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος της Α΄ (πρώτης) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-23 διαπιστώθηκε ότι εκ λάθους συμπεριελήφθη στην κλήρωση σωματείο που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, σύμφωνα με την ισχύουσα προκήρυξη.

Η ΕΠΟ αισθάνεται την υποχρέωση να απολογηθεί για την αβελτηρία αυτή και να δηλώσει ότι το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά εσωτερικά, προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες του συγκεκριμένου λάθους. Σε περίπτωση δε που προκύψουν ευθύνες αυτές θα αποδοθούν.

Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, και με γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών και το κύρος του θεσμού, η κλήρωση των αγώνων του 4ου γκρουπ της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί εκ νέου, χωρίς -προφανώς- τη συμμετοχή του σωματείου που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος 2022-23.

Η νέα κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν λόγια για την ΕΠΟ της «εξυγίανσης», η οποία κάνει βήματα προόδου σε ό,τι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο... Τι όχι;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ