ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Σε συζητήσεις με τον Χασάν η Αλ Αχλί»

«Σε συζητήσεις με τον Χασάν η Αλ Αχλί»

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που έχει βγει και κινείται στο μεταγραφικό παζάρι μετά την αποχώρηση του Τικίνιο για την Μποταφόγκο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας στοχεύουν, λοιπόν, στην απόκτηση του Ουί Τζο Χουάνγκ, ο οποίος φαίνεται να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα για την ενίσχυση της ομάδας του Πειραιά.

Η διαφαινόμενη απόκτηση σέντερ φορ από τους «ερυθρόλευκους» είναι πολύ πιθανό να φέρει και την αποχώρηση του Αχμέντ Χασάν, με σημερινό δημοσίευμα από την Αίγυπτο να αποκαλύπτει πως η Αλ Αχλί ενδιαφέρεται για τον 29χρονο επιθετικό του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «kora11.com» αναφέρει πως η ομάδα της Αιγύπτου έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον Χασάν και τον μάνατζερ του ώστε να συζητήσουν για το αν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά και για τις απαιτήσεις του.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Αλ Αχλί έχει έντονη επιθυμία να κάνει δικό της τον Χασάν, καθώς είναι διεθνής, τη στιγμή που υπάρχει πολύ καλή άποψη από τον Πορτογάλο προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σοάρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ