ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Μακάμπι απομάκρυνε τον Θρύλο από το πρώτο γκρουπ του Europa!

Η Μακάμπι απομάκρυνε τον Θρύλο από το πρώτο γκρουπ του Europa!

Με ήρωα από το πουθενά τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και… αυτογκόλ στο 90′ η Μακάμπι Xάιφα πήρε επική πρόκριση (2-2) μέσα στο Βελιγράδι για τους ομίλους του Champions League και απομάκρυνε για τον Ολυμπιακό το γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση του Europa League.

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας έμοιαζε να αγκαλιάζει την πρόκριση προηγούμενος με 2-0 πριν από το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο στις καθυστερήσεις των πρώτων 45 λεπτών ο Ντάνιελ Σούντγκρεν… έγινε ο ήρωας από το πουθενά για τη Μακάμπι Χάιφα και επέτρεψε στους Ισραηλινούς να επιστρέψουν στο παιχνίδι σε μια απίθανη φάση που είχε προηγηθεί απόκρουση πέναλτι του Μπόργιαν… που από ήρωας έγινε μοιραίος μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Από εκείνο το σημείο και μετά η πρόκριση ισορροπούσε σε μια λεπτή κλωστή και τελικά η ζυγαριά έγειρε οριστικά προς το μέρος των Ισραηλινών με αυτογκόλ του Πάβκοβ στο 90′!

Ενόψει της ενδεχόμενης παρουσίας της στην κλήρωση των ομίλων του Europa League o Θρύλος χρειάζονταν πρόκριση του Ερυθρού Αστέρα στους ομίλους του Champions League, ωστόσο οι Ισραηλινοί δεν τους έκαναν του χατίρι!

Τα… αδέρφια μας από την Σερβία θα βρίσκονται τελικά στην κληρωτίδα του Europa League, προς απογοήτευση των πρωταθλητών Ελλάδας. Διότι, οι Σέρβοι έχουν καλύτερο βαθμολογικό συντελεστή από τους Πειραιώτες, τους ρίχνουν μια θέση και πλέον για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ της κλήρωσης της Παρασκευής (και να αποφύγει ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα) χρειάζεται δύο στα δύο στα playoffs της Τετάρτης στα ζευγάρια που τον ενδιαφέρουν.

Χρειάζεται δηλαδή η Ρέιντζερς να αποκλείσει την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 από την Μπόντο Γκλιμτ στην Κροατία.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ