Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός, εφόσον προκριθεί!
Τα «δώρα» που περίμενε ο Ολυμπιακός από Ολλανδία και Κροατία ήρθαν έστω και με μικρή περιπέτεια. Αρχικά, η Ρέιντζερς νίκησε με 1-0 την Αϊντχόφεν με γκολ του Τσόλακ στο 60’ και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Από την άλλη, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ απέκλεισε με 4-1 την Μπόντο Γκλιτ στην παράταση, με τον Ντριμτς στο 117’ να σφραγίζει την πρόκριση για τους πρωταθλητές Κροατίας, που έβαλαν το κερασάκι στη... τούρτα με τέταρτο γκολ από τον Μποτσκάι στο 120’, για το εισιτήριο της φάσης των ομίλων.
Με αυτό τον τρόπο, ο Θρύλος θα βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων του Europa League, δηλαδή ως επικεφαλής ομίλου. Βέβαια, θα πρέπει να κάνει το καθήκον του απόψε, με αντίπαλο στον Απόλλωνα Λεμεσού και να τον αποκλείσει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Διαφορετικά, τίποτα από όσα συνέβησαν δεν θα έχει σημασία.
Επομένως, οι πρωταθλητές Ελλάδας κερδίζουν την κυπριακή ομάδα και αυτομάτως γνωρίζουν πως θα βρεθούν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης του Europa League την Παρασκευή (26/8). Τα πράγματα ήρθαν όπως ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι», που πρέπει πρώτα να τελειώσουν τη δουλειά.







