ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο βοηθός του Λουτσέσκου αποθέωσε Καμαρά και Θρύλο!

Ο βοηθός του Λουτσέσκου αποθέωσε Καμαρά και Θρύλο!

Λάθος ενός πρωτάρη; Τα ίδια έκανε και ο Αμπέλ Φερέιρα και στο τέλος δεν έκανε για τον ΠΑΟΚ και τον έδιωξαν, ενώ είναι αυτή την στιγμή πετυχημένος με την Παλμέιρας στην Βραζιλία.

Σίγουρα, πρέπει να έγινε κάποιος λάθος, καθώς ο βοηθός του Λουτσέσκου αποθέωσε Μαντί Καμαρά και Ολυμπιακό και προκαλεί έκπληξη αυτό το γενονός. Μα πως έγινε;

Το δεξί χέρι του Ρουμάνου Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, Κριστιάνο Μπάτσι, μίλησε στο «Centro Suono Sport» έναν ραδιοφωνικό σταθμό με θεματολογία που βασίζεται αποκλειστικά στη Ρόμα, εγκωμιάζοντας την επιλογή του Μαντί Καμαρά, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την ελληνική… Γιουβέντους! Δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ακριβέστερο παράδειγμα προκειμένου να αναφερθεί στον Θρύλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Centro Suono Sport»:

«Ο Καμαρά είναι ένας πολύπλευρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, της ελληνικής Γιουβέντους, της ομάδας που πρέπει να νικήσει.. Τροφοδοτεί, σκοράρει είναι καλός στα κοψίματα και στα σουτ εκτός περιοχής. Είναι καλός και αμυντικά και σαν χαφ.

Κατά τη γνώμη μου είναι μοιάζει με τον Κεσιέ, αλλά είναι ελαφρώς πιο επιθετικός, παρόλο που έχει την ίδια φυσική δομή. Στην Ιταλία μπορεί να παίξει με ασφάλεια και μπορεί να είναι παίκτης επιπέδου.

Τα τελευταία χρόνια έχουν εκφράσει ενδιαφέρον πολλές ιταλικές ομάδες γι' αυτόν, αλλά με τον Ολυμπιακό είναι συχνά δύσκολο να διαπραγματευτεί κανείς: 8 εκατομμύρια για έναν μέσο που έρχεται από την Ελλάδα δεν είναι λίγα».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ