Αστέρας Τρίπολης: Με Τζουκάνοβιτς και Μπαρτόλο κόντρα στον Θρύλο

Αστέρας Τρίπολης: Με Τζουκάνοβιτς και Μπαρτόλο κόντρα στον Θρύλο

Την προετοιμασία του ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ενόψει της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, την Δευτέρα (29/8, 19:00), στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Έπειτα από την τελευταία προπόνηση το πρωί της Κυριακής (28/8), ο προπονητής των Αρκάδων , Ηρακλής Μεταξάς γνωστοποίησε την αποστολή που θα υποδεχτεί αύριο τον Θρύλο στην Τρίπολη για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League.

O 55χρονος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του για πρώτη φορά του Έρβιν Τζουκάνοβιτς, και Χουλιάν Μπαρτόλο. Εκτός, έμειναν οι Σίτο, Βαλιέντε που έχουν προβλήματα τραυματισμών, οι Κανελλόπουλος, Σανταφέ, Καπίγια, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά για διαφορετικούς λόγους, οι νεοφερμένοι Ντομίνγκεθ, Καφί και ο Σονί που βρίσκεται στην Τουρκία για να τελειώσει τη μεταγραφή του στη Χατάισπορ.

Αναλυτικά η αποστολή:                                          

Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρνταφσκι, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Μπενίτο.

Πηγή φώτο: asterastripolis.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ