ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σύμμαχος η διακοπή

Σύμμαχος η διακοπή

Διακοπή πρωταθλήματος περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το προσεχές διάστημα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορέσουν να βρουν ηρεμία και να πάρουν ανάσες. Διάστημα στο οποίο οφείλουν να ανασυνταχθούν ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και να δουλέψουν σωστά με τον νέο προπονητή, που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με σκοπό να την επαναφέρει στο σωστό δρόμο.

Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα, αλλά όχι βιαστικά. Κι αυτό, διότι ο χρόνος «τρέχει» και είναι πραγματικά λίγος. Η διακοπή είναι πολύ σημαντική και έρχεται σε ένα σημείο που η ομάδα έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει το μυαλό της και να κάνει μία νέα αρχή. Παρόλα αυτά, ο νέος προπονητής πρέπει να έρθει άμεσα και να «κολλήσει» στα «θέλω» του Ολυμπιακού με το... καλημέρα.

Να αλλάξει η κατάσταση με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και να έρθουν και τα απαιτούμενα αποτελέσματα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Σίγουρα, το έργο είναι δύσκολο, αλλά η διακοπή αποτελεί μία πολύτιμη βοήθεια για τον Ολυμπιακό, που πρέπει να δουλέψει σωστά...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ