ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξέρει τα πάντα για τον Θρύλο!

Ξέρει τα πάντα για τον Θρύλο!
Book Small Mobile

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι ο Μίτσελ! Κι αυτό, διότι φαίνεται να είναι θέμα χρόνου να κάτσει ξανά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο! Είναι κάτι το οποίο τονίζουν διαρκώς στην Ισπανία...

Ο Ισπανός προπονητής, λοιπόν, επιστρέφει σε ένα ιδιαίτερα γνώριμο περιβάλλον για τον ίδιο, όπου δεν θα χρειαστεί προσαρμογή. Άλλωστε, γνωρίζει τα πάντα για τον Ολυμπιακό, πάντα παρακολουθούσε την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ του δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στον Θρύλο.

Είπαμε, γνωρίζει τα πάντα ο Μίτσελ. Ξέρει που βρίσκεται το «Γ. Καραϊσκάκης», όπου έχουμε ζήσει μεγάλες βραδιές με τον ίδιο στον πάγκο! Ξέρει που είναι οι προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη! Ξέρει την πόλη, αλλά και ομάδες από το πρωτάθλημα. Επίσης, πολύ βασικό και το ότι έχει κάνει πρωταθλητισμό με τον Ολυμπιακό, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδα με τον Θρύλο!

Όπως καταλαβαίνετε, ο Ισπανός προπονητής δεν θα χρειαστεί καμία απολύτως ημέρα προσαρμογής και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό! Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα αυτό το γεγονός, καθώς ο χρόνος «τρέχει»... Έχει την ισχυρή προσωπικότητα να διαχειριστεί ορισμένα πράγματα και να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει βρεθεί με το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Άμεσα, κιόλας θα πιάσει δουλειά, με στόχο να... γυρίσει το χαρτί για τον Ολυμπιακό και να τον βάλει στο σωστό δρόμο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ