ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρινάκης: «Πολλές βραδιές δικές μας μπορεί να αποτελούν ολόκληρη ζωή ή δέκα ζωές για άλλους»

Μαρινάκης: «Πολλές βραδιές δικές μας μπορεί να αποτελούν ολόκληρη ζωή ή δέκα ζωές για άλλους»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκη είπε μία μεγάλη αλήθεια, κατά την παρουσίαση του Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης και Πρόεδρος του Θρύλου ήταν αφοπλιστικός σε απάντηση του σε σχετική ερώτηση για τις «βόμβες» Μαρσέλο και Χάμες και πως κατάφερε να τους πείσει να έρθουν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Για εμάς, με την εμπειρία που έχουμε και με τις επαφές που έχουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μπορούμε να διαπραγματευτούμε, να πείσουμε ορισμένους μεγάλους παίκτες, να έρθουν στην Ελλάδα και να παίξουν στον Ολυμπιακό.

Ορισμένες φορές επειδή λέγονται διάφορα, θεωρώ ότι τα δώδεκα αυτά χρόνια, στον Ολυμπιακό έχουν γίνει πάρα πολλά. Και έχουν γίνει πάρα πολλά όχι με τις επιτυχίες μέσα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Για αυτό πολλές βραδιές δικές μας, ή μέρες δικές μας, μπορεί να αποτελούν μια ολόκληρη ζωή για άλλους. Ή 10 ζωές… Οπότε εμείς συνεχίζουμε να αξιοποιούμε αυτές τις επαφές.

Καθώς επίσης και αυτό που έχει βοηθήσει πάρα πολύ είναι η ενασχόλησή μας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι κάτι το οποίο βοηθάει τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτή τη στιγμή που βρίσκεται και στην Πρέμιερ Λιγκ μας βοηθάει ακόμη περισσότερο. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να καταλάβουμε όλοι. Ότι δουλεύει πάντα υπέρ του Ολυμπιακού.

Τώρα όλα τα άλλα δεν έχουν καμιά σημασία. Σημασία έχει ότι όταν μπορείς να μιλάς με διάφορους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη, από μια ομάδα τις Πρέμιερ Λιγκ, σίγουρα σου κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη και εδώ στην Ελλάδα. Αυτό είναι, τίποτα παραπάνω.

Όπως έλεγα στον Μίτσελ χαριτολογώντας όταν ήρθε, έχουμε γίνει μια μικρή παροικία της Ρεάλ Μαδρίτης. Από τον Μίτσελ, τον Καρεμπέ, τον Μαρσέλο, τον Χάμες… Και τι άλλο θα πάρουμε…».

 

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ