ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο νέος θωρακισμένος Ολυμπιακός, γι’ ακόμη πιο ψηλά!

Ο νέος θωρακισμένος Ολυμπιακός, γι’ ακόμη πιο ψηλά!

Ο Ολυμπιακός άλλαξε από σήμερα (21/9) και επίσημα σελίδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να αλλάξει την κατάσταση και  να φτιάξει μία δυνατή ομάδα, όχι μόνο με τους παικταράδες που πήρε το προηγούμενο διάστημα, αλλά και με τους ανθρώπους που θα  στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και στους οποίους μάλιστα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Άλλωστε το είπε και ο ίδιος ο ηγέτης του Θρύλου, στην επίσημη παρουσίαση του Μίτσελ. Και η λέξη εμπιστοσύνη, είναι μεγάλης σημασίας. 

Ο Πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», λοιπόν, μετά τον Μίτσελ που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, επέλεξε να στελεχώσει την ομάδα με τρία ακόμη πρόσωπα. Ειδικότερα, αθλητικός διευθυντής θα είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ, ένας άνθρωπος που επί σειρά ετών τιμά τον Θρύλο! Σε ρόλο διευθυντή ποδοσφαίρου, ο Ζοσέ Ανιγκό, ένας άνθρωπος που επίσης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη εδώ και χρόνια. Σε ρόλο γενικού αρχηγού, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Γνωρίζει εξαιρετικά τα αποδυτήρια, έχει συνεργαστεί με τον Μίτσελ, αναλαμβάνει για τα καλά δράση...   

Έτσι με αυτούς, θα είναι ο νέος θωρακισμένος Ολυμπιακός που… χτίζεται όπως πρέπει για να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Με αυτό το επιτελείο που θα στελεχώσει την ομάδα, απολαμβάνοντας  την απόλυτη εμπιστοσύνη του Προέδρου.  Πλέον ο καθένας από αυτούς καλείται να δουλέψει σκληρά από το δικό του πόστο, ώστε να δούμε τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε. Και η αλήθεια είναι ότι έχουν όλα τα φόντα να τα καταφέρουν.

Φυσικά, δίπλα στην ομάδα είναι όλα τα στελέχη της, όπως ο Γιάννης Βρέντζος και ο Κώστας Καραπαπάς, οι οποίοι στηρίζουν και αυτοί από την πλευρά τους. Άλλωστε, είναι δύο πρόσωπα που δουλεύουν σκληρά και πολλές ώρες, ώστε να λειτουργούν όλα εξαιρετικά. Έτσι, όλοι μαζί θωρακίζουν τον νέο προπονητή ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.  Στον Ολυμπιακό είναι όλοι μία οικογένεια. Μία οικογένεια ενωμένη όσο ποτέ, με στόχο να πάει η ομάδα στην επόμενη μέρα. 

Το σύνθημα δόθηκε από τον Πρόεδρο του Θρύλου και τώρα έρχεται η δράση. Καλή επιτυχία σε όλους! 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ