ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρτίνς: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο, έχω τεράστιες φιλοδοξίες»

Μαρτίνς: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο, έχω τεράστιες φιλοδοξίες»

Το παρών στο Παγκόσμιο Συνέδριο Σκάουτινγκ έδωσε σήμερα Πέμπτη (22/9) ο Πέδρο Μαρτίνς, όντας ένας εκ των ομιλητών σε ό,τι αφορά τον χρόνο συμμετοχής παικτών, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο καταμερίζεται.

Μάλιστα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δέχθηκε ερωτήματα από τους δημοσιογράφους και σε ένα από αυτά απάντησε πως του λείπει το ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως το ζει έντονα.

«Ήταν δύσκολο. Τη στιγμή που έφυγα ήταν σημαντικό να ανακάμψω, γιατί για πέντε ή έξι χρόνια δεν έκανα ουσιαστικά διακοπές. Ήταν σημαντικό να ανακτήσω δυνάμεις. Τώρα αρχίζει να μου λείπει, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ζω έντονα το ποδόσφαιρο. Ακόμα και για την καθημερινότητά μου, είναι απολύτως σημαντικό και ζωτικής σημασίας», είπε αρχικά ο Μαρτίνς, που στη συνέχεια απάντησε για το μέλλον του και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Πορτογαλία....

«Δεν το βλέπω από αυτή την οπτική γωνία. Θα ήθελα να έχω ένα καλό πλάνο που να ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου. Είμαι ένας προπονητής που πάει σύμφωνα με το πλάνο. Αυτή τη στιγμή έχω τεράστιες φιλοδοξίες και πιθανότατα στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή οι ομάδες δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό, εκτός των μεγάλων ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ