ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκησε με φοβερό Μασούρα η Εθνική!

Νίκησε με φοβερό Μασούρα η Εθνική!

Το δρόμο για την επιστροφή της Εθνικής Ελλάδας στις νίκες... άνοιξε ο Γιώργος Μασούρας, στην επικράτηση της «γαλανόλευκης» με 3-1 της Βόρειας Ιρλανδίας, στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και σκόραρε για το 2-1 στο 56’, ήταν φοβερός και βοήθησε αρκετά την Εθνική σε ό,τι αφορά το επιθετικό κομμάτι. Συνολικά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχε αρκετές φάσεις και προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Πέλκα για το 1-0, στο 13’.

Παρότι, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα σε 1-1, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ δεν το έβαλε κάτω και πήρε τη νίκη στο δεύτερο μέρος, με τον Μάνταλο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 80’ και την Εθνική να κατακτά την πρωτιά στον όμιλο. 

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Κουρμπέλης, Μασούρας (76' Χατζηγιοβάνης), Πέλκας (67' Φούντας), Μπακασέτας (76' Μπουχαλάκης), Χατζηδιάκος, Μάνταλος (92' Γούτας), Τσιμίκας και Ιωαννίδης (67' Δουβίκας).

Βόρεια Ιρλανδία: Πίκοκ, Μπράντλεϊ (68' Τσαρλς), Λούις, Φλάναγκαν, Έβανς, Ντέιβις, Λέιβερι (67' Γουάιτ), Τόμπσον (9' λ.τρ. Σαβίλ), ΜακΚαν, ΜακΝερ και Μαγκένις.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ