ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα το παλέψει για Καραμπάγκ ο Ουί-Τζο

Θα το παλέψει για Καραμπάγκ ο Ουί-Τζο

Καθησυχασμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού αναφορικά με την κατάσταση του Ουί-Τζο Χουάνγκ, μετά την αρχική ανησυχία με τον τραυματισμό του στο φιλικό της Νότιας Κορέας, που τελικά αποδεικνύεται πως δεν ήταν τόσο σοβαρός.

Ο Νοτιοκορεάτης διεθνής επιθετικός δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής (2/10) απέναντι στον Ατρόμητο, ωστόσο έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, ώστε να προλάβει να δώσει το «παρών» στο προσεχές παιχνίδι με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Άλλωστε, ο Μίτσελ σκέφτεται να αρχίσει ως βασικό τον Μπακαμπού, στο προσεχές παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου, από τη στιγμή κιόλας που τον είχε στο Ρέντη σε ολόκληρη τη διακοπή, λόγω των εθνικών ομάδων. Από την άλλη, ο Ουί-Τζο θα χρειαστεί λίγο χρόνο, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει και να τεθεί στη διάθεση του Ισπανού κόουτς του Θρύλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ