ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

O «Μάσου» επιστρέφει δριμύτερος!

O «Μάσου» επιστρέφει δριμύτερος!

Μία δύσκολη περίοδο για τον ίδιο, στην οποία είχε καιρό να γευτεί τη χαρά του σκοραρίσματος και έδειχνε πεσμένος, κατάφερε να ξεπεράσει ο Γιώργος Μασούρας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού γύρισε το... χαρτί, έπειτα από το εξαιρετικό του γκολ απέναντι στον Άρη, αλλά και το ωραίο του πλασέ στη Ριζούπολη, στη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ο Έλληνας άσος κατάφερε να επανέλθει στο στάδιο που ο ίδιος τόσο πολύ ήθελε, δείχνοντας ότι αξίζει να έχει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό. Κι αυτό, διότι πάντα παλεύει μέσα στο γήπεδο, προσφέροντας αυτά που χρειάζεται η ομάδα, όντας απαραίτητος για κάθε προπονητή.

Ο «Μάσου», λοιπόν, επιστρέφει δριμύτερος και θα προπονείται, πλέον, υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, ώστε να προσφέρει ακόμη περισσότερα πράγματα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Είναι έτοιμος, μαζί με τους συμπαίκτες του, να γυρίσουν τον διακόπτη και να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, στην κορυφή!

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο Μασούρας παίρνει τα «πάνω» του τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι που μπορεί να φανεί ευεργετικό για τον Ολυμπιακό, ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Europa League.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ