ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ για Ατρόμητο

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ για Ατρόμητο
Book Small Mobile

Τον Ατρόμητο υποδέχεται ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Κυριακή (2/10, 16:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική της Super League, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ενημερώνει πως οι θέσεις ΑμεΑ για την εν λόγω αναμέτρηση εξαντλήθηκαν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022 -23 απέναντι στον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 02/10 και ώρα 16:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, γνωστοποιούμε ότι οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2 έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ