ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μίτσελ: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Μίτσελ: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Ο Ολυμπιακός υπέστη μεγάλη καθίζηση και ενώ το πάλευε και διεκδικούσε τη νίκη, εν τέλει ηττήθηκε 0-3 από την Καραμπάγκ και επί της ουσίας η πρόκριση δυσκόλεψε αφάνταστα.

Μάλιστα, μετά το ματς ο Μίτσελ σε δηλώσεις που έκανε, στάθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του στην αποψινή αναμέτρηση. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ο Θρύλο ήταν καλός στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο έκανε λάθη και τα πλήρωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ:

Για το τι συνέβη στο δεύτερο μέρος: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είχαμε τον έλεγχο, αντιμετωπίσαμε τις επιθέσεις της Καραμπάγκ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε λάθη και όταν κάνεις λάθη στη διοργάνωση αυτή τα πληρώνεις».

Για το αν θα έκανε τις ίδιες αλλαγές αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω: «Όταν χάνεις σίγουρα μετανιώνεις. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως συμπίπτουν οι αλλαγές χρονικά. Ήμασταν έτοιμοι να επιτεθούμε και δεχθήκαμε γκολ στην αντεπίθεση».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να ανατρέψει την κατάσταση: «Στον Ολυμπιακό το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να ξέρουμε τα λάθη μας, να ξέρουμε πως να τα διορθώσουμε και να γνωρίζουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε. Έτσι θα καταλάβουμε και πως πρέπει να παίξουμε».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ