ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο ηγετικός Σωκράτης

Ο ηγετικός Σωκράτης

Ολοένα και ανεβάζει «στροφές» και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ με την ηγετική του προσωπικότητα. Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο πολύπειρος στόπερ διαθέτει τεράστια ποιότητα και γνωρίζει πολύ καλά ποια φανέλα φοράει όταν αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» τιμημένη. Γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και τιμάει την ομάδα, όπως πρέπει. Ο Σωκράτης αποτέλεσε ηγετική μορφή για τον Ολυμπιακό στο χθεσινό ματς με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν, όντας εξαιρετικός στο κέντρο της άμυνας του Θρύλου.

Μάλιστα, ο έμπειρος στόπερ καθοδήγησε τόσο τον Ντόι, όσο και τον Βρσάλικο. Αμφότεροι δεν έπαιξαν στις φυσικές τους θέσεις, όμως ο Σωκράτης μπόρεσε να τους βάλει στο παιχνίδι όπως έπρεπε και να τους δώσει τη δυνατότητα να βοηθήσουν και εκείνοι, με τη σειρά τους, τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του Παπασταθόπουλου, ο οποίος παρά τις τεράστιες παραστάσεις που έχει στην καριέρα του, δείχνει ακόμη πιο διψασμένος και ηγετικός στα μετόπισθεν του Θρύλου. Ο Σωκράτης, λοιπόν, μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην «ερυθρόλευκη» άμυνα και να είναι από εδώ και πέρα καθοριστικός, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ