ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εμφατική ήττα για Μπαλτάκο, ξεκινούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!

Εμφατική ήττα για Μπαλτάκο, ξεκινούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!

Αίσιο τέλος σε μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση, που επηρέαζε χιλιάδες οικογένειες… Ένα από τα βασικά θέματα, τα οποία εδώ και καιρό απασχολούν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, είναι το θέμα των ερασιτεχνικών σωματείων και συνάμα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Εκεί όπου η ΕΠΟ καταγράφει τώρα άλλη μία τραγική ήττα. Άλλη μια εμφατική ήττα. Αυτή τη φορά δια χειρός Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος προώθησε και στήριξη το θέμα του Μητρώου.

Άτακτη οπισθοχώρηση της ΕΠΟ,λοιπόν, μπροστά στη βούληση της πλειοψηφίας των ερασιτεχνικών σωματείων, για τη συμμετοχή στο Μητρώο. Αρχίζουν επιτέλους τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η Ομοσπονδία αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει και να δώσει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η εκκίνηση των νέων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Τα σωματεία πίεσαν για αυτό, αγκαλιάζοντας το Μητρώο. Για την ακρίβεια είχε μπει το 87,5 % των ερασιτεχνικών σωματείων και με την παράταση που τρέχει μέχρι 23/10 το ποσοστό αναμένεται να αγγίξει το 100%. Μιλάμε για ήττα ολκής για την ΕΠΟ στο θέμα. Και ένα βήμα προς την καλυτέρευση συνολικά, του ποδοσφαίρου μας.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ