ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτρεξαν για Καραπαπά, αλλά για ΑΕΚ πέταγαν χαρταετό!

Έτρεξαν για Καραπαπά, αλλά για ΑΕΚ πέταγαν χαρταετό!

Μιλάμε για το απόλυτο ρεζιλίκι! Άλλο ένα σκάνδαλο, στους κόλπους του ελληνικού ποδοσφαίρου από την «εξυγίανση»! Δεν έχασαν την ευκαιρία, να καλέσουν σε απολογία τον Κώστα Καραπαπά, για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, απόρροια των όσων ο Ολυμπιακός βιώνει διαρκώς και φέτος, από τη διαιτησία, την ΚΕΔ, την ΕΠΟ.

Μάλιστα, την ίδια ώρα, η προθεσμία για να καλέσουν την ΑΕΚ, για την προκλητική ανακοίνωσή της, για περί «παράγκες» και άλλα τέτοια γραφικά, παραλήφτηκε! Εκεί… πέταγαν χαρταετό! Δεν έγινε και κάτι, έτσι κι αλλιώς ο σκοπός τους είναι να τιμωρείται ο Ολυμπιακός και τα στελέχη του. Αυτό είναι και το μόνο που ενδιαφέρει την «εξυγίανση».

Αναλυτικά ασκήθηκε δίωξη: - Στον κ. Κώστα ΚΑΡΑΠΑΠΑ - διότι ως αξιωματούχος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ