ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη στις καθυστερήσεις για τη Ναντ

Νίκη στις καθυστερήσεις για τη Ναντ

Τρομερό φινάλε στη Νάντη με χαμένο τον… Ολυμπιακό. Με γκολ στο φινάλε του Γκαναγκό η Ναντ λύγισε με 2-1 την Καραμπάγκ εξασφαλίζοντας μίνιμουμ το εισιτήριο για τη νοκ-άουτ φάση του Conference League και αφήνοντας εκτός Ευρώπης τον Θρύλο, που «άγγιξε» το τη νίκη στη Γερμανία, ενώ παράλληλα μένει ζωντανή και για την δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa εφόσον καταφέρει την τελευταία αγωνιστική να «κλέψει» το εισιτήριο από τους Αζέρους.

Τα «καναρίνια» είχαν προηγηθεί στο 16’ με τον Σιριβέγια και η Καραμπάγκ είχε ισοφαρίσει στο 56’ με πέναλτι του Όζομπιτς, ενώ είχε και δοκάρι στο 62’ με το φάουλ του Κάντι. Ο Γκαναγκό, όμως, έφερε τα πάνω-κάτω στο φινάλε και χάρισε τη νίκη στη Ναντ με 2-1.

Ναντ: Λαφόν, Κορσιά (67’ Σισοκό), Καστελέτο, Γκιρότο, Μερλίν, Μουτουσαμί (78’ Γκαναγκό), Γκεσάν (67’ Σίμον), Σιριβέγια (88’ Κοκό), Μπλας, Μπαμπά (67’ Άπια), Μοχάμεντ.


Καραμπάγκ: Μαχαμανταλίγεφ, Βέσοβιτς (88’ Χουσεΐνοφ), Μουσταφαζαντά, Μεντίνα, Μπαϊράμοφ (88’ Καφαρκουλίγεφ), Καράγεφ (79’ Ρομαό), Ρίτσαρντ (69’ Γιάνκοβιτς), Όζομπιτς (69’ Σεϊντάγεφ), Κάντι, Ζουμπίρ, Οβούσου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ