ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν ο VARιστας του ντέρμπι «χάρισε» κόκκινη σε… μπουνιά του Ρονάλντο (video)

Όταν ο VARιστας του ντέρμπι «χάρισε» κόκκινη σε… μπουνιά του Ρονάλντο (video)

Η επιλογή των… κορυφαίων διαιτητών από τον Μπένετ συνεχίζεται, φέρνοντας τον «καρτάκια» Νάιμπεργκ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ (13/11, 19:30).

Ωστόσο το πρόβλημα δεν σταματάει στον «άρχων του αγώνα» αφού και η επιλογή του VARιστα δεν μοιάζει να είναι και η καλύτερη.

Ο Ματέι Γιουγκ, ο οποίος διαλέχθηκε για αυτόν τον ρόλο, έχει συνδέσει το όνομα του με το κραυγαλέο λάθος του στο Πορτογαλία - Ιρλανδία, τον Σεπτέμβρη του 2021.

Τι είχε συμβεί τότε; Ο Κριστίανο Ρονάλντο είχε δώσει μπουνιά στον αντίπαλο του, Ντάρα Ο'Σι, εκτός φάσης, με τον ρέφερι της αναμέτρησης όμως να αγνοεί την συγκεκριμένη φάση, παρόλο που υπήρχε και Video Assistant Referee.

Μάλιστα, σε εκείνο το παιχνίδι η Πορτογαλία κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη, χάρη στον επιθετικό της Γιουνάιτεντ, με τους φιλοξενούμενους να «βράζουν» με τον Γιουγκ. 

Να σημειωθεί ότι ο Γιουγκ έχει παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα δύο παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα του Ολυμπιακού, με την ΑΕΚ (0-0), στο ΟΑΚΑ, στις 26/1/2020. Επίσης, έχει διευθύνει παλαιότερα και το Ολυμπιακός-Λεβάντε 0-1 (21/2/2013).

Δείτε στο 1:56:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ